Знижки на Жіночі спортивні сумки до кінця місяця!

Політика конфіденційності

На нашу думку, захист інформації про користувачів нашого веб-сайту має першорядне значення, тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб ви відчували себе в безпеці, надаючи свої дані при використанні наших веб-сайтів. У цій Політиці конфіденційності розкрито правила та мету, порядок обробки персональних даних, права власників персональних даних та наші обов’язки як контролера даних .

Ми застосовуємо найсучасніші технічні й організаційні заходи для забезпечення високого рівня захисту оброблюваних персональних даних від несанкціонованого доступу.

Користувач Веб-сайту – Суб’єкт персональних даних
Фізична особа, яка відвідує Веб-сайт Інтернет-магазину для придбання, замовлення продукції або яка має намір придбати чи замовити продукцію та персональні дані якої обробляються. Така фізична особа повинна володіти необхідним обсягом дієздатності. Інтернет магазин не може збирати та обробляти інформацію від фізичної особи, яка не досягла 18 років. Згода на обробку персональних даних таких осіб повинна надаватися законними представниками такої неповнолітньої/малолітньої особи.

Мета та цілі обробки
Інтернет-магазин обробляє персональні дані Користувачів Веб-сайту для належного виконання договорів, укладених в Інтернет-магазині через веб-сайт www.wgh.com.ua (далі «Веб-сайт», «Веб-сайт Інтернет магазину»). Це означає, що такі дані потрібні, зокрема, для наведеного нижче.
— Реєстрація та авторизація Користувача на Веб-сайті Інтернет – магазину;
— Укладення договору купівлі-продажу;
— Оплати товарів
— Доставки товарів, що замовив Користувач.
— Забезпечення Користувачеві реалізації будь-яких права споживача, які він може мати (наприклад, розірвання договору, одержання встановленої законом гарантії).
– Встановлення зворотнього зв’язку з Користувачем, включаючи направлення повідомлень, запитів, що стосуються використання веб-сайту Інтернет-магазину, обробки запитів, замовлень, заявок від Користувача.
Для підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.
Якщо ви погодилися отримувати інформацію про нові продукти й спеціальні пропозиції, Продавець обробляє ваші дані, щоб надіслати вам свою комерційну (рекламну) інформацію, наприклад, щодо поточних модних тенденцій, спеціальних пропозицій або розпродажів.
Склад персональних даних, які підлягають обробці
Ми обробляємо такі персональні дані, необхідні вам для виконання наведених нижче дій.
1. Вхід на веб-сайт:
— Ім’я та прізвище.
— Адреса електронної пошти.
– Варіант паролю для доступу до Інтернет-магазину, який зберігається в зашифрованому вигляді.

2. Купівля на Веб-сайті Інтернет-магазину:
— Ім’я та прізвище.
— Стать (обравши форму звертання пані/пан).
— Адреса доставки.
— Номер телефону.
— Адреса електронної пошти.

Правові підстави обробки даних

Персональні дані обробляються відповідно до Регламенту 2016/679 Європейського парламенту та Ради (ЄС) від 27 квітня 2016 року. Для забезпечення повною мірою захист персональних даних Користувачів на території України, ця Політика конфіденційності розроблена з урахуванням положень законодавства України, зокрема: Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про електронну комерцію», Закону України «Про інформацію» та інших нормативно-правових актів.

Ми обробляємо ваші персональні дані за вашою згодою, наданою в момент реєстрації на Веб-сайті й під час підтвердження транзакції, яка виконана на Веб-сайті.
Ваша згода на обробку персональних даних є повністю добровільною. Відсутність згоди на обробку персональних даних не дає можливості зареєструватися на Веб-сайті Інтернет-магазину, користуватися своїм обліковим записом, оформляти замовлення, купувати на Веб-сайті Інтернет-магазину.
Продавець не перевіряє достовірність наданої Користувачем персональної інформації і не здійснює контроль за її актуальністю. Продавець виходить з того, що Користувач надає достовірну інформацію і підтримує цю інформацію в актуальному стані. Всю відповідальність, а також можливі наслідки недостовірної чи неактуальної інформації несе Користувач.

У зв’язку з обробкою ваших персональних даних ви маєте наведені нижче права.
Ви маєте право знати про місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) контролера чи процесора персональних даних. Цю інформацію Ви можете отримати звернувшись до нас із відповідним запитом.
– Ви маєте право відкликати свою згоду на збір та обробку персональних даних в будь-який час без зазначення причин. Запит може бути про відкликання згоди на обробку частково з певною метою, наприклад відкликання згоди на отримання комерційної інформації, або про відкликання згоди на обробку повністю. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних повністю ваш обліковий запис користувача на Веб-сайті Інтернет-магазину видаляється, а ваші дані більше не обробляються. Відкликання згоди не вплине на жодну здійснену раніше діяльність.
– Ви маєте право в будь-який час вимагати видалення або знищення своїх персональних даних без зазначення причини. Запит на видалення або знищення персональних даних не вплине на здійснені раніше дії. Видалення даних означає, що ваш обліковий запис користувача на Веб-сайті Інтернет- магазину буде видалено, а ваші дані ми більше не оброблятимемо.
– У будь-який час Ви маєте право пред’являти вимогу із запереченням проти повної обробки своїх персональних даних або обробки з певною метою. Таке заперечення не вплине на будь-які виконані раніше дії. Заперечення означає, що ваш обліковий запис користувача на Веб-сайті Інтернет-магазину буде видалено, а ваші дані ми більше не оброблятимемо.
– Ви маєте право звернутися до нас із запитом на обмеження обробки ваших персональних даних з точки зору часу або обсягу, і ми виконаємо ваші побажання. Такий запит не вплине на будь-які виконані раніше дії.
– Ви маєте право пред’являти вимогу щодо зміни, виправлення або уточнення Ваших персональних даних. Це також можна зробити самостійно, виконавши вхід у систему та перейшовши на Веб-сайті Інтернет-магазину на вкладку: МОЇ ДАНІ.
– Ви маєте право звернутися до нас із запитом про передачу іншій стороні будь-яких Ваших персональних даних, які обробляються нами. Для цього зверніться до нас через контактну форму, зазначивши назву та адресу суб’єкта, якому ми маємо передавати ваші дані, а також обсяг даних — тобто, які саме дані ми маємо передавати. Передача відбудеться в електронному вигляді після підтвердження запиту. Підтвердження запиту необхідне для нас, щоб забезпечити захист ваших даних і переконатися, що запит надходить від уповноваженої особи.
– Ви маєте право в будь-який час звернутися до нас із запитом про отримання від нас інформації про те, які ваші персональні дані ми обробляємо, зміст таких персональних даних, умови надання доступу до персональних даних.
– Ви маєте право на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи.
Ми зобов’язані інформувати вас про вжиті нами дії не пізніше, ніж протягом 1 (одного) календарного місяця з дати отримання кожного з ваших запитів.

Період зберігання персональних даних

Строк дії згоди на обробку персональних даних необмежений.
Ми зберігаємо ваші дані до моменту видалення Облікового запису Користувача на Веб-сайті Інтернет-магазину. Обліковий запис Користувача може видалятися за вашим запитом, а також у разі відкликання вашої згоди на обробку даних, заперечення проти обробки персональних даних або вимоги про їх видалення.
У наших системах зберігатиметься тільки та архівна інформація про ваші транзакції, яка пов’язана зі збереженням даних про, наприклад, будь-які претензії, які ви можете мати, зокрема протягом встановленого нормативно-правовими актами гарантійного строку або у зв’язку із законодавством, яким регламентується наша діяльність.

Спілкування щодо персональних даних
Будь-які повідомлення або запити, пов’язані з персональними даними, нам можна надсилати зручним для вас способом.
Електронною поштою: info@wgh.com.ua.
Телефоном: +380 (96) 758 99 23.
За допомогою контактної форми на Веб-сайті.
Поштою на адресу: вул. Плеханівська 126/1 м Харків, Харківська область, Україна 61000.

Персональні дані Користувачів у жодному разі не передаються третім сторонам, крім цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності. Це, зокрема, означає, що вони не надаються іншим особам для передачі сторонніх маркетингових матеріалів.
Персональні дані Користувачів Веб-сайту Інтернет-магазину не передаються за межі Європейського Союзу.
Комерційна інформація — розсилка
Ви можете підписатися на нашу розсилку, зазначивши свою адресу електронної пошти або номер телефону й погодившись на обробку персональних даних із метою отримання комерційної та маркетингової інформації електронною поштою або в текстових повідомленнях. Ми використовуємо розсилку новин і текстових повідомлень для інформування про останні пропозиції (наприклад, про нові продукти, спеціальні пропозиції або розпродажі). Ви можете в будь-який час відмовитися від підписки на розсилку новин і текстових повідомлень, клацнувши посилання, що міститься в розсилці, або надіславши електронного листа за адресою: info@wgh.com.ua.

Файли cookies

Для роботи Веб-сайту Інтернет-магазину використовуються файли cookies. Файли cookies — це невеликі файли, які дозволяють пристроям, які застосовується Користувачами для перегляду веб-сторінок (наприклад, комп’ютер, смартфон), зберігати деяку інформацію про ваш пристрій. Інформація, яка записана в файлах cookies, використовується, наприклад, з рекламною та статистичною метою та для адаптації наших веб-сайтів до ваших індивідуальних потреб. Ви можете змінити налаштування файлів cookies у своєму веб-браузері. Якщо налаштування залишаться незмінними, файли cookies зберігатимуться на пристрої. Зміна налаштувань cookies може обмежити функціональність веб-сайту.

Декларація Google Analytics про захист даних

На наших сайтах використовуються механізми аналізу веб-служб Google Inc. (Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США): Google Analytics, Google Doubleclick і Менеджер тегів Google. У Google Analytics, Google Doubleclick і Менеджері тегів Google використовуються файли cookies для аналізу способів роботи з веб-сайтами. Інформація, зібрана файлами cookies, передається на сервери Google у США та зберігається в архіві.
Якщо функцію анонімності IP-адреси активовано під час відвідування нашого веб-сайту, ваша IP-адреса користувача скорочується Google. Це стосується країн — членів Європейського Союзу та інших держав, перелічених в Угоді про Європейський економічний простір. Лише в окремих випадках повна IP-адреса надсилається на сервер Google у США, де вона скорочується. Таким чином, функція анонімізації IP-адреси працюватиме на нашому веб-сайті. На прохання оператора веб-сайту Google використовує зібрану інформацію для аналізу роботи з веб-сайтом і підготовки звітів про відвідування веб-сайту й інших сервісів, пов’язаних із роботою в Інтернеті. IP-адреса, яку з браузера Користувача передано в Google Analytics, не зберігається разом з іншими даними Google.
Користувач може заблокувати збереження файлів cookies у веб-браузері. Однак це призведе до неможливості повного використання всіх функцій Веб-сайту. Крім того, Користувач може заблокувати збереження даних про використання Веб-сайту (зокрема й IP-адреси), зібраних файлами cookies, та їх передачу та спільне використання в Google, завантаживши та встановивши плагін, доступний на сайті https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl = en.